bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02248 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R02248 inkt toner? Op deze website bekijk je erkende webshops voor goedkope toners. Artikel Xerox 106R02248 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Xerox. Een groeiend aantal aanbieders als bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Easy-ink bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€61,50
Huismerk vanafprijs€30,75
MerkXerox
ModelXerox 106R02248 toner zwart
Artikelcode106R02248
Kleurenzwart
Printvermogen3.000 prints
EAN0095205964028

Goedkoopste Xerox 106R02248 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R02248 toner is 3.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het kopen van originele Xerox toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via aanbieders zoals Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R02248 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €61,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (alseco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar populaire verkooppunten waar je goedkope 106R02248 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R02248 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €67,65. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €61,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €30,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R02248 toner zwart originele inkt€61,50
Xerox 106R02248 toner zwart multipack (merk toners)€123,00
Xerox 106R02248 toner zwart huismerk inkt * €30,75
Xerox 106R02248 toner zwart huismerk duopack * €61,50
Prijsoverzicht van de 106R02248 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R02248 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en faciliteren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r02248-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02248 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R02248 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Xerox geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €61,50).

Xerox 106R02248 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R02248 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R02248 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel tref je algemene problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende problemen met de Xerox 106R02248 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R02248 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R02248 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €50,83 excl. de btw (dat maakt €61,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €123,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R02248 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €30,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het kapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R02248 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R02248 alternatief kiezen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R02248 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de bijgevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie