bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02722 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R02722 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de populairste aanbieders voor voordelige toners. De Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Xerox. Flink wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Staples & coolblue.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€217,50
Huismerk prijs€108,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer106R02722
Officiële kleurzwart
Printomvang14.100 prints
EAN0095205973105

Goedkoopste Xerox 106R02722 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R02722 toner is 14.100 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Inktbaas.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze beschikken over een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij verkopers als Officesavers of Office Centre.
 • Originele 106R02722 inkt toners koop je online vanaf €217,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de populairste shops waar je eenvoudig 106R02722 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €239,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €217,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €108,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€217,50
Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€435,00
Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €108,75
Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €217,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R02722 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Vandaag nog Xerox 106R02722 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en bieden tevens een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Action, Bruna, Hema, Handyman, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r02722-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02722 inkt van Xerox bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €217,50).

Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het 106R02722 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R02722 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met algemene printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene inktproblemen m.b.t. Xerox 106R02722 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R02722 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €179,75 excl. btw (wat neerkomt op €217,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €435,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R02722 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €108,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is een Xerox 106R02722 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R02722 alternatief gebruiken is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R02722 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. In dat geval bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de vernieuwde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie