bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03528 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R03528 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste inktwebshops voor verrassend goedkope toners. De Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Populair zijn de “echte” toners van Xerox. Flink wat verkooppunten als bijv. Handyman.nl of Go4inkt bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€151,50
Huismerk prijs€75,75
FabrikantXerox
TypeXerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit
Artikelnummer106R03528
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit10.500 prints
EAN0095205842128

Goedkoopste Xerox 106R03528 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03528 toner is 10.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkooppunten zoals Inktshop.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R03528 inkt toners haal je in huis vanaf €151,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Brush Script.
 • Via ons platform klik je direct door naar goede inktshops waar je goedkope 106R03528 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €166,65. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €151,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €75,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€151,50
Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€303,00
Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €75,75
Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €151,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R03528 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gemakkelijk Xerox 106R03528 inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r03528-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03528 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €151,50).

Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde partijen. Het 106R03528 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03528 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel check je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het plasticje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante printproblemen bij de Xerox 106R03528 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03528 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €125,21 excl. btw (dat is €151,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €303,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 106R03528 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €75,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 106R03528 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R03528 alternatief gebruiken is in de basis zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is interessanter en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R03528 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu mag je het product in elkaar klikken. Tenslotte probeer je of de bijgevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie