bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03906 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R03906 inkt toner? Op deze website bieden wij de betrouwbaarste verkooppunten voor verrassend voordelige toners. De Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Flink wat verkopers zoals Paradigit & coolblue.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€197,50
Huismerk tarief€98,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit
Productcode106R03906
Kleur beschrijvinggeel
Printomvang10.100 prints
EAN-nummer0095205866018

Goedkoopste Xerox 106R03906 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03906 toner is 10.100 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl & inktknaller.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via webshops als replacedirect en Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R03906 inkt toners haal je in huis vanaf €197,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. draft mode) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de directe links naar populaire inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig 106R03906 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €217,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €197,50. De gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €98,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit originele inkt€197,50
Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€395,00
Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €98,75
Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €197,50
Prijslijst van de 106R03906 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R03906 inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Ons advies: kies voor een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r03906-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03906 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €197,50).

Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R03906 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R03906 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de geel inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bekijk je gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare inktproblemen met de Xerox 106R03906 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03906 met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €163,22 excl. btw (dat maakt €197,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €395,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R03906 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €98,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het stukje tape hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Xerox 106R03906 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R03906 alternatief kopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanschafprijs is lager en deze toners bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R03906 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. In dat geval neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je alles opnieuw assembleren. Ter controle check je of de bijgevulde Xerox inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie