bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03940 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R03940 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste leveranciers voor spotgoedkope toners. De Xerox 106R03940 toner zwart met kleur zwart (black) is ideaal voor jouw zakelijke documenten. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van Xerox. Verschillende shops als Staples of bol.com leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€178,50
Huismerk verkoopprijs€89,25
MerkXerox
ArtikelXerox 106R03940 toner zwart
Productnummer106R03940
Kleurcodezwart
Effectiviteit10.300 prints
EAN-code0095205847550

Goedkoopste Xerox 106R03940 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03940 toner is 10.300 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Xerox toners. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij webwinkels zoals Inktshop.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R03940 inkt toners zijn te bestellen v.a. €178,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar goede leveranciers waar je zonder gedoe 106R03940 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03940 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €196,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €178,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €89,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R03940 toner zwart originele inkt€178,50
Xerox 106R03940 toner zwart multipack (merk toners)€357,00
Xerox 106R03940 toner zwart huismerk inkt * €89,25
Xerox 106R03940 toner zwart huismerk duopack * €178,50
Overzicht met prijzen van de 106R03940 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Snel Xerox 106R03940 inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en leveren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r03940-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03940 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R03940 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante foutcodes. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €178,50).

Xerox 106R03940 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 106R03940 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R03940 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder check je gangbare printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Kijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare problemen met de Xerox 106R03940 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R03940 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R03940 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €147,52 excl. btw (dat is €178,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €357,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 106R03940 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €89,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is het Xerox 106R03940 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R03940 alternatief nemen is meestal een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Xerox 106R03940 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend achterhaal je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie