bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03738 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R03738 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de beste webshops voor extra voordelige toners. Deze Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Xerox. Heel wat printwinkels als Printabout.nl & Easy-ink verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€249,50
Huismerk verkoopprijs€124,75
LeverancierXerox
ModelXerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit
Seriecode106R03738
Kleurgeel
Printvermogen16.500 prints
EAN-code0095205845952

Goedkoopste Xerox 106R03738 inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de 106R03738 toner is 16.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij shops als Sneltoner.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R03738 inkt toners haal je in huis vanaf €249,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier of Calibri.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de meest bekende aanbieders waar je snel en simpel 106R03738 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €274,45. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €249,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €124,75. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit originele inkt€249,50
Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€499,00
Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit huismerk inkt * €124,75
Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit huismerk duopack * €249,50
Overzicht met prijzen van de 106R03738 tonercartridge (yellow) in december 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gelijk Xerox 106R03738 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Wehkamp, Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r03738-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03738 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €249,50).

Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 106R03738 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03738 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de geel inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder zie je gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende problemen met de Xerox 106R03738 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R03738 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €206,20 excl. de btw (dus €249,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt moet je denken aan €499,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 106R03738 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €124,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is het Xerox 106R03738 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R03738 alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De kostprijs is interessanter en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R03738 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de vernieuwde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie