bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03922 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R03922 inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de beste printshops voor voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Xerox. Meer en meer webshops zoals Totaalinkt.shop en Go4inkt leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€303,50
Huismerk prijs€151,75
LeverancierXerox
TypeXerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit
Productnummer106R03922
Kleur beschrijvinggeel
Printomvang16.800 prints
EAN0095205866179

Goedkoopste Xerox 106R03922 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03922 toner is 16.800 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij bedrijven zoals 123inkt & inktknaller.nl.
 • Originele 106R03922 inkt toners kosten je ongeveer €303,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar geschikte inktaanbieders waar je goedkope 106R03922 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit model gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €333,85. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €303,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €151,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit originele inkt€303,50
Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€607,00
Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit huismerk inkt * €151,75
Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit huismerk duopack * €303,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R03922 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Direkt Xerox 106R03922 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en bieden doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Coolblue, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r03922-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03922 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €303,50).

Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 106R03922 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03922 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Controleer of je het plasticje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene printproblemen met betrekking tot Xerox 106R03922 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R03922 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €250,83 excl. de btw (wat neerkomt op €303,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €607,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R03922 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €151,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Xerox 106R03922 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R03922 alternatief gebruiken is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Hoe werkt de Xerox 106R03922 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte bekijk je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie