bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03920 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R03920 inkt toner? Op deze pagina bekijk je goede inktshops voor betaalbare toners. Artikel Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Xerox. Een groeiend aantal inktwebshops als bijv. Paradigit of 112supplies bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€303,50
Huismerk tarieven€151,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit
Seriecode106R03920
Kleur omschrijvingcyaan
Printcapaciteit16.800 prints
EAN-code0095205866155

Goedkoopste Xerox 106R03920 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03920 toner is 16.800 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies en Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via shops als Inkclub of Staples.
 • Originele 106R03920 inkt toners koop je online vanaf €303,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je direct door naar de beste shops waar je snel en simpel 106R03920 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €333,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €303,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €151,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit originele inkt€303,50
Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€607,00
Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk inkt * €151,75
Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk duopack * €303,50
Geschatte prijzen van de 106R03920 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gemakkelijk Xerox 106R03920 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r03920-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03920 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit originele blauwe toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €303,50).

Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 106R03920 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R03920 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder staan bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Veel voorkomende issues in relatie tot Xerox 106R03920 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R03920 met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €250,83 excl. btw (dus €303,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €607,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R03920 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €151,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 106R03920 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 106R03920 alternatief inkopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan merk-inkt. De winkelprijs is gunstiger en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaliter zelf verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R03920 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie