bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04052 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R04052 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste verkopers voor extra goedkope toners. Het product Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit met kleurcode geel (yellow) kun je gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Xerox. Flink wat inktshops zoals Mediamarkt.nl of Easy-ink leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€241,50
Huismerk prijzen€120,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit
Seriecode106R04052
Officiële kleurgeel
Intensiteit16.500 prints
EAN-code0095205881882

Goedkoopste Xerox 106R04052 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 106R04052 toner is 16.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten als bol.com en Printabout.nl.
 • Originele 106R04052 inkt toners koop je online vanaf €241,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede verkopers waar je moeiteloos 106R04052 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele tonercartridge kent een vanafprijs van €265,65. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €241,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €120,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit originele inkt€241,50
Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€483,00
Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €120,75
Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €241,50
Prijslijst van de 106R04052 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R04052 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r04052-geel-yellow-toner

Originele gele 106R04052 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €241,50).

Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R04052 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R04052 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het kapje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Gangbare afdrukproblemen bij de Xerox 106R04052 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R04052 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €199,59 excl. btw (wat neerkomt op €241,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €483,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer 106R04052 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €120,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Xerox 106R04052 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R04052 alternatief kiezen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelfstandig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R04052 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval werk je met een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Ter controle test je of de nagevulde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie