bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 53B2000 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark 53B2000 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire aanbieders voor verrassend goedkope toners. Het patroon Lexmark 53B2000 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Lexmark. Verschillende aanbieders als bijv. Inktbaas.nl en replacedirect verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€151,50
Huismerk verkoopprijs€75,75
MerkLexmark
ProductLexmark 53B2000 toner zwart
Productnummer53B2000
Kleurcodezwart
Printvermogen11.000 prints
EAN0734646645287

Goedkoopste Lexmark 53B2000 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 53B2000 toner is 11.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via winkels als Inkclub & Handyman.nl.
  • Originele 53B2000 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €151,50.
  • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
  • Via onze website vergelijk je bekende webwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 53B2000 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 53B2000 toner zwart vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €166,65. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €151,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €75,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 53B2000 toner zwart originele inkt€151,50
Lexmark 53B2000 toner zwart multipack (merk toners)€303,00
Lexmark 53B2000 toner zwart huismerk inkt * €75,75
Lexmark 53B2000 toner zwart huismerk duopack * €151,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 53B2000 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Direkt Lexmark 53B2000 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en voeren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
  • Grote platformen als Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-53b2000-zwart-black-toner

Originele zwarte 53B2000 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 53B2000 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van Lexmark geven de mooiste prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €151,50).

Lexmark 53B2000 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 53B2000 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Lexmark 53B2000 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel tref je alledaagse afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende inktproblemen in relatie tot Lexmark 53B2000 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Lexmark 53B2000 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 53B2000 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €125,21 excl. btw (dat maakt €151,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €303,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 53B2000 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €75,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 53B2000 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 53B2000 alternatief kiezen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De prijs is aantrekkelijker en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark 53B2000 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor kies je voor een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste probeer je of de nieuwe Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie