bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44315305 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44315305 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de betrouwbaarste winkels voor goedkope toners. Artikel OKI 44315305 toner geel met kleurcode geel (yellow) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van OKI. Verschillende inktwebshops als Office Centre & 123inkt faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€167,50
Huismerk vanafprijs€83,75
FabrikantOKI
SoortOKI 44315305 toner geel
Seriecode44315305
Kleurgeel
Printvermogen6.000 prints
EAN-code5031713045830

Goedkoopste OKI 44315305 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44315305 toner is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan in de winkel. Inktcartridge store en Staples zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk verkopen ze ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij webshops als coolblue.nl of Staples.
  • Originele 44315305 inkt toners koop je online vanaf €167,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar bekende bedrijven waar je zonder gedoe 44315305 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44315305 toner geel vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit type gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €184,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €167,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €83,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44315305 toner geel originele inkt€167,50
OKI 44315305 toner geel multipack (merk toners)€335,00
OKI 44315305 toner geel huismerk inkt * €83,75
OKI 44315305 toner geel huismerk duopack * €167,50
Tabel met prijzen voor de 44315305 tonercartridge (yellow) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Gemakkelijk OKI 44315305 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen doorgaans een voortreffelijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
  • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44315305-geel-yellow-toner

Originele gele 44315305 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 44315305 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €167,50).

OKI 44315305 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het 44315305 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 44315305 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van OKI geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse issues m.b.t. OKI 44315305 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de OKI 44315305 toner geel toner?
De prijs van een OKI 44315305 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is standaard zo’n €138,43 excl. de btw (dat maakt €167,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €335,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 44315305 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €83,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plasticje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een OKI 44315305 toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 44315305 alternatief nemen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44315305 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor neem je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het product met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de vernieuwde OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie