bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490607 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 46490607 inkt toner? Op deze website tref je de meest bekende aanbieders voor extra voordelige toners. Het patroon OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Steeds meer winkels zoals Alleeninkt.nl & Sneltoner.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€182,50
Huismerk tarief€91,25
MerkOKI
ModelOKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer46490607
Officiële kleurcyaan
Printvermogen6.000 prints
EAN5031713067757

Goedkoopste OKI 46490607 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46490607 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal leveren zij ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij leveranciers als 112supplies en Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 46490607 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €182,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snelle modus) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal vergelijk je betrouwbare verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 46490607 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €200,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €182,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €91,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€182,50
OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€365,00
OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €91,25
OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €182,50
Tabel met prijzen voor de 46490607 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Gelijk OKI 46490607 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Zij helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktspecialisten als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
oki-46490607-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46490607 inkt van OKI bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van irritante foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
  • Het ongunstige van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €182,50).

OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 46490607 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 46490607 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder vind je gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Controleer of je het lipje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante toner-problemen bij de OKI 46490607 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46490607 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €150,83 excl. de btw (€182,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €365,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 46490607 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €91,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een OKI 46490607 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 46490607 alternatief inkopen is vaak een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. Het tarief is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 46490607 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf test je of de nieuwe OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie