bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004097 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 09004097 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je goede inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 09004097 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van OKI. Steeds meer verkooppunten als Inktdiscount.nl of 123inkt faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€172,50
Huismerk verkoopprijs€86,25
MerkOKI
ProductOKI 09004097 toner zwart
Seriecode9004097
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit5.000 prints
EAN-nummer5031713926092

Goedkoopste OKI 09004097 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 9004097 toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in de winkel. Go4inkt of printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Doorgaans hanteren zij ook een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij shops zoals replacedirect en Totaalinkt.shop .
  • Originele 9004097 inkt toners koop je online vanaf €172,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
  • Via dit portaal vind je de directe links naar toonaangevende inktshops waar je probleemloos en snel 9004097 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 09004097 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €189,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €172,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €86,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 09004097 toner zwart originele inkt€172,50
OKI 09004097 toner zwart multipack (merk toners)€345,00
OKI 09004097 toner zwart huismerk inkt * €86,25
OKI 09004097 toner zwart huismerk duopack * €172,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 9004097 tonercartridge (black) in maart 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 09004097 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren tevens een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
  • Bekende webshops als Amazon, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Online inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-09004097-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004097 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 09004097 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door OKI en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke storing en meldingen. Ze werken altijd.
  • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €172,50).

OKI 09004097 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 9004097 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 09004097 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bekijk je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, onttrek de toner en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse printproblemen in relatie tot OKI 09004097 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 09004097 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 09004097 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €142,56 excl. de btw (€172,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €345,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 9004097 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €86,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop.

Is een OKI 09004097 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 9004097 alternatief nemen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 09004097 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de budget OKI inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie