bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 47095704 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 47095704 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je goede printwinkels voor betaalbare toners. Het artikel OKI 47095704 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van OKI. Meerdere shops als bijv. Inkt-bestellen.nl en Officesavers hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€62,50
Huismerk vanafprijs€31,25
FabrikantOKI
TypeOKI 47095704 toner zwart
Artikelnummer47095704
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit5.000 prints
EAN5031713071242

Goedkoopste OKI 47095704 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 47095704 toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Inktbaas.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze bieden duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk verkopen ze ook een goed huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals printershop of Totaalinkt.shop .
  • Originele 47095704 inkt toners zijn te bestellen v.a. €62,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Garamond.
  • Via deze site check je populaire aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 47095704 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 47095704 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €68,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €62,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €31,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 47095704 toner zwart originele inkt€62,50
OKI 47095704 toner zwart multipack (merk toners)€125,00
OKI 47095704 toner zwart huismerk inkt * €31,25
OKI 47095704 toner zwart huismerk duopack * €62,50
Geschatte prijzen van de 47095704 tonercartridge (black) in maart 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Direkt OKI 47095704 inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Kooptip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren meestal een goed huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Echte inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
oki-47095704-zwart-black-toner

Originele zwarte 47095704 inkt van OKI bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 47095704 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen vervelende storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het ongunstige van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €62,50).

OKI 47095704 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 47095704 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 47095704 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (zeker in zwart-wit).
  • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bekijk je de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende afdrukproblemen in relatie tot OKI 47095704 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 47095704 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 47095704 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €51,65 excl. de btw (dus €62,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €125,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 47095704 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €31,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het lipje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop.

Is een OKI 47095704 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 47095704 alternatief bestellen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je vaak eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 47095704 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Aansluitend test je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie