bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45396303 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 45396303 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de beste inktwebshops voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 45396303 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Steeds meer verkopers als o.a. Printabout.nl of Inkt.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€130,50
Huismerk prijzen€65,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 45396303 toner cyaan
Artikelnummer45396303
Kleurcyaan
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-code5031713057697

Goedkoopste OKI 45396303 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45396303 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels als Inktwereld.nl en Inktbaas.nl.
  • Originele 45396303 inkt toners koop je online vanaf €130,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ecofont of Calibri.
  • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de populairste shops waar je voordelig en snel 45396303 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 45396303 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit model blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €143,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €130,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €65,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 45396303 toner cyaan originele inkt€130,50
OKI 45396303 toner cyaan multipack (merk toners)€261,00
OKI 45396303 toner cyaan huismerk inkt * €65,25
OKI 45396303 toner cyaan huismerk duopack * €130,50
Prijsoverzicht van de 45396303 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Gemakkelijk OKI 45396303 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de retail. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Grote platformen als Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Blokker, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De grote inktspecialisten als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
oki-45396303-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 45396303 inkt van OKI bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 45396303 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van OKI geven de mooiste prints.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
  • Een minpunt van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €130,50).

OKI 45396303 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 45396303 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45396303 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
  • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een minpunt van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder vind je de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante problemen met de OKI 45396303 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 45396303 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de OKI 45396303 met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €107,85 excl. btw (dat maakt €130,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt betaal je ongeveer €261,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 45396303 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €65,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het OKI 45396303 toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 45396303 alternatief inkopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 45396303 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling werk je met een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Daarna kan je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend controleer je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie