bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44315307 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44315307 inkt toner? Op deze pagina tref je de populairste shops voor voordelige toners. De OKI 44315307 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal verkopers als bijv. Alleeninkt.nl of Inkt.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€167,50
Huismerk verkoopprijs€83,75
FabrikantOKI
TypeOKI 44315307 toner cyaan
Productnummer44315307
Kleurcodecyaan
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-code5031713045854

Goedkoopste OKI 44315307 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44315307 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via webshops als printershop of inktknaller.nl.
  • Originele 44315307 inkt toners koop je online vanaf €167,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont of Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar toonaangevende verkooppunten waar je voordelig en snel 44315307 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44315307 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €184,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €167,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €83,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44315307 toner cyaan originele inkt€167,50
OKI 44315307 toner cyaan multipack (merk toners)€335,00
OKI 44315307 toner cyaan huismerk inkt * €83,75
OKI 44315307 toner cyaan huismerk duopack * €167,50
Geschatte prijzen van de 44315307 tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 44315307 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel online als in de winkel in de buurt. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een prima huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Hema, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
  • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
oki-44315307-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44315307 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 44315307 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door OKI en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • De negatieve kant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €167,50).

OKI 44315307 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 44315307 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • OKI 44315307 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
  • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
  • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene inktproblemen in relatie tot OKI 44315307 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 44315307 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de OKI 44315307 met kleurcode cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €138,43 excl. btw (€167,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je ongeveer €335,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 44315307 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €83,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het OKI 44315307 toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 44315307 alternatief gebruiken is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is interessanter en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 44315307 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Als afronding probeer je of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie