bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43865723 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 43865723 inkt toner? Op deze website tref je de meest bekende verkopers voor betaalbare toners. Artikel OKI 43865723 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van OKI. Velerlei webshops als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inktshop.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€202,50
Huismerk tarief€101,25
LeverancierOKI
ProductOKI 43865723 toner cyaan
Productnummer43865723
Kleurcodecyaan
Printomvang6.000 prints
EAN5031713039877

Goedkoopste OKI 43865723 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43865723 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl & Mediamarkt.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

  • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via leveranciers als Inkclub & Alleeninkt.nl.
  • Originele 43865723 inkt toners haal je in huis vanaf €202,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
  • Via deze site klik je eenvoudig door naar de meest bekende shops waar je goedkope 43865723 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 43865723 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit model blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €222,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €202,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €101,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 43865723 toner cyaan originele inkt€202,50
OKI 43865723 toner cyaan multipack (merk toners)€405,00
OKI 43865723 toner cyaan huismerk inkt * €101,25
OKI 43865723 toner cyaan huismerk duopack * €202,50
Prijstabel voor de 43865723 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Direkt OKI 43865723 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij winkeliers. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verkopen bovendien een kwalitatief huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
  • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Blokker, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
oki-43865723-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 43865723 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 43865723 toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • De negatieve kant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €202,50).

OKI 43865723 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 43865723 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 43865723 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Een minpunt van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht tref je algemene printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues in relatie tot OKI 43865723 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de OKI 43865723 toner cyaan toner?
De kostprijs van een OKI 43865723 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €167,36 excl. de btw (dat maakt €202,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €405,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 43865723 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €101,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een OKI 43865723 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 43865723 alternatief selecteren is vaak zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik de OKI 43865723 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden werk je met een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Achteraf controleer je of de bijgevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie