bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43487709 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 43487709 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de beste shops voor extra voordelige toners. De OKI 43487709 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van OKI. Flink wat inktshops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inktwereld.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€189,50
Huismerk tarieven€94,75
LeverancierOKI
ProductOKI 43487709 toner geel
Productnummer43487709
Kleur omschrijvinggeel
Printomvang6.000 prints
EAN-nummer5031713037712

Goedkoopste OKI 43487709 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43487709 toner is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink en Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij shops als printershop of Office Centre.
  • Originele 43487709 inkt toners haal je in huis vanaf €189,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste printwinkels waar je snel en simpel 43487709 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43487709 toner geel vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge kent een vanafprijs van €208,45. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €189,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €94,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 43487709 toner geel originele inkt€189,50
OKI 43487709 toner geel multipack (merk toners)€379,00
OKI 43487709 toner geel huismerk inkt * €94,75
OKI 43487709 toner geel huismerk duopack * €189,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 43487709 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Gemakkelijk OKI 43487709 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Kooptip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden vaak een kwalitatief huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-43487709-geel-yellow-toner

Originele gele 43487709 inkt van OKI bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 43487709 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €189,50).

OKI 43487709 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 43487709 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 43487709 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
  • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende toner-problemen met betrekking tot OKI 43487709 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de OKI 43487709 toner geel toner?
De verkoopprijs van de OKI 43487709 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €156,61 excl. btw (dus €189,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €379,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 43487709 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €94,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het OKI 43487709 toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 43487709 alternatief nemen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik de OKI 43487709 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product opnieuw assembleren. Als afronding probeer je of de budget OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie