bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43865721 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 43865721 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je geschikte inktshops voor betaalbare toners. Artikel OKI 43865721 toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan merkproducten van OKI. Verschillende leveranciers zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of 123inkt verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€202,50
Huismerk tarieven€101,25
FabrikantOKI
ProductOKI 43865721 toner geel
Productnummer43865721
Kleur omschrijvinggeel
Effectiviteit6.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste OKI 43865721 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43865721 toner is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop of Staples zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webwinkels zoals 112supplies & Printabout.nl.
  • Originele 43865721 inkt toners zijn te bestellen v.a. €202,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals minimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Times New Roman.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je erkende winkels waar je goedkope 43865721 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 43865721 toner geel vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit type gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €222,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €202,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €101,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 43865721 toner geel originele inkt€202,50
OKI 43865721 toner geel multipack (merk toners)€405,00
OKI 43865721 toner geel huismerk inkt * €101,25
OKI 43865721 toner geel huismerk duopack * €202,50
Prijsoverzicht van de 43865721 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 43865721 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: shop bij een online inktshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren bovendien een prima huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Hema, Action, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-43865721-geel-yellow-toner

Originele gele 43865721 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 43865721 toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van OKI en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutcodes. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Het nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €202,50).

OKI 43865721 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 43865721 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 43865721 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
  • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht tref je alledaagse problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante inktproblemen met de OKI 43865721 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de OKI 43865721 toner geel toner?
De adviesprijs van de OKI 43865721 met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €167,36 excl. btw (dat is €202,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst moet je denken aan €405,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 43865721 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €101,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is een OKI 43865721 toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk 43865721 alternatief selecteren is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Tegen lage kosten de OKI 43865721 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen neem je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend test je uit of de nieuwe OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie