bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6BK 4705A002 zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon BCI 6BK 4705A002 inktcartridge? Op deze pagina vind je de betrouwbaarste winkels voor voordelige cartridges. Het artikel Canon BCI 6BK met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Canon. Verschillende verkooppunten als bijv. Goedkoopprinten.nl of Inktwereld.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€9,50
Huismerk tarief€4,75
FabrikantCanon
ProductCanon BCI 6BK
Productnummer4705A002
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)13 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code4960999864853

Goedkoopste Canon BCI 6BK 4705A002 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 4705A002 cartridge is 13 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Staples zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via leveranciers zoals 112supplies & Handyman.nl.
 • Originele 4705A002 inktcartridges koop je online vanaf €9,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je goede webwinkels waar je snel en simpel 4705A002 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon BCI 6BK 4705A002 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €10,45. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €9,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €4,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 6BK originele inkt€9,50
Canon BCI 6BK multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6BK huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6BK huismerk duopack * €9,50
Prijsoverzicht van de 4705A002 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon BCI 6BK 4705A002 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Blokker, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-bci-6bk-4705a002-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 4705A002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon BCI 6BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €9,50).

Canon BCI 6BK huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 4705A002 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon BCI 6BK 4705A002 zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare afdrukproblemen bij de Canon BCI 6BK 4705A002 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon BCI 6BK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon BCI 6BK 4705A002 met kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €7,85 excl. btw (dat betekent €9,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je ongeveer €19,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 4705A002 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon BCI 6BK huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 4705A002 alternatief bestellen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Canon BCI 6BK 4705A002 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie