bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206BK 5303B001 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 206BK 5303B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je geschikte printshops voor betaalbare cartridges. Het artikel Canon PFI 206BK met kleurcode zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Canon. Veel verkopers als bijv. printerinktshop.nl en 112supplies bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€123,50
Huismerk verkoopprijs€61,75
MerkCanon
ProductCanon PFI 206BK
Serienummer5303B001
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999787527

Goedkoopste Canon PFI 206BK 5303B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 5303B001 cartridge is 300 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Bol.com en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Dikwijls beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Sneltoner.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 5303B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €123,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede winkels waar je voordelig en snel 5303B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 206BK 5303B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €135,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €123,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €61,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 206BK originele inkt€123,50
Canon PFI 206BK multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206BK huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206BK huismerk duopack * €123,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 5303B001 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 206BK 5303B001 inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Belangrijk: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verkopen normaal gesproken een prima huismerk.

 • Retailers: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-206bk-5303b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 5303B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 206BK originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Canon PFI 206BK huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 5303B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 206BK 5303B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze zwart inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare inktproblemen aangaande Canon PFI 206BK 5303B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 206BK inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 206BK 5303B001 met kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €102,07 excl. de btw (dat betekent €123,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack bestelt liggen de kosten op zo’n €247,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 5303B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €61,75) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon PFI 206BK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 5303B001 alternatief proberen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is lager en de cartridges bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 206BK 5303B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding achterhaal je of de budget Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie