bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BJI 481 0992A001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon BJI 481 0992A001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de betrouwbaarste inktshops voor goedkope cartridges. De Canon BJI 481 bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Veel leveranciers zoals Inktdiscount.nl of bol.com faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€9,50
Huismerk prijs€4,75
LeverancierCanon
TypeCanon BJI 481
Productcode0992A001
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Intensiteitonbekend
EAN4957792740460

Goedkoopste Canon BJI 481 0992A001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0992A001 cartridge is ml onbekend. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij winkels zoals 112supplies en Inktdiscount.nl.
 • Originele 0992A001 inktcartridges kosten je ongeveer €9,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste leveranciers waar je de beste 0992A001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BJI 481 0992A001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €10,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €9,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €4,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BJI 481 originele inkt€9,50
Canon BJI 481 multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BJI 481 huismerk inkt * €4,75
Canon BJI 481 huismerk duopack * €9,50
Overzicht met prijzen van de 0992A001 cartridge (black) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon BJI 481 0992A001 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Belangrijk: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en bieden normaal gesproken een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Blokker, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-bji-481-0992a001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0992A001 inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon BJI 481 originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €9,50).

Canon BJI 481 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 0992A001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon BJI 481 0992A001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante printproblemen in relatie tot Canon BJI 481 0992A001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon BJI 481 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon BJI 481 0992A001 met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €7,85 excl. de btw (dus €9,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €19,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0992A001 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon BJI 481 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 0992A001 alternatief gebruiken is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De prijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon BJI 481 0992A001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Tenslotte check je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie