bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 7500XL BK 2774C001 zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 7500XL BK 2774C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PGI 7500XL BK met de kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zakelijke documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Meerdere inktshops zoals inktknaller.nl en Inktshop.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€120,50
Huismerk verkoopprijs€60,25
MerkCanon
ArtikelCanon PGI 7500XL BK
Artikelcode2774C001
Kleurenzwart
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printvermogen20.000 prints
EAN-code4549292116700

Goedkoopste Canon PGI 7500XL BK 2774C001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2774C001 cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 20.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies en Alleeninkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij webwinkels als Go4inkt of Vikingdirect.nl.
 • Originele 2774C001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €120,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je geschikte winkels waar je goedkoop en eenvoudig 2774C001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PGI 7500XL BK 2774C001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €132,55. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €120,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €60,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PGI 7500XL BK originele inkt€120,50
Canon PGI 7500XL BK multipack (merkcartridge)€241,00
Canon PGI 7500XL BK huismerk inkt * €60,25
Canon PGI 7500XL BK huismerk duopack * €120,50
Prijstabel voor de 2774C001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon PGI 7500XL BK 2774C001 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp, Amazon, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pgi-7500xl-bk-2774c001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2774C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PGI 7500XL BK originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €120,50).

Canon PGI 7500XL BK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het 2774C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 7500XL BK 2774C001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het lipje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende cartridge problemen met de Canon PGI 7500XL BK 2774C001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PGI 7500XL BK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 7500XL BK 2774C001 met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €99,59 excl. btw (€120,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €241,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 2774C001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €60,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het lipje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 7500XL BK huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2774C001 alternatief bestellen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is lager en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dit kan je doorgaans snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon PGI 7500XL BK 2774C001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie