bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 110BK 2364C001 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 110BK 2364C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de meest bekende shops voor voordelige cartridges. Het product Canon PFI 110BK met kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de originele patronen van Canon. Verschillende printwinkels als o.a. Handyman.nl & Inkclub faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€72,50
Huismerk tarieven€36,25
MerkCanon
TypeCanon PFI 110BK
Seriecode2364C001
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)160 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code4549292098235

Goedkoopste Canon PFI 110BK 2364C001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 2364C001 cartridge is 160 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webshops als 123inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 2364C001 inktcartridges haal je in huis vanaf €72,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de populairste inktshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 2364C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 110BK 2364C001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €79,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €72,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €36,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 110BK originele inkt€72,50
Canon PFI 110BK multipack (merkcartridge)€145,00
Canon PFI 110BK huismerk inkt * €36,25
Canon PFI 110BK huismerk duopack * €72,50
Tabel met prijzen voor de 2364C001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 110BK 2364C001 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-110bk-2364c001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2364C001 inkt van Canon kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 110BK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €72,50).

Canon PFI 110BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 2364C001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 110BK 2364C001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende afdrukproblemen m.b.t. Canon PFI 110BK 2364C001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 110BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 110BK 2364C001 met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €59,92 excl. btw (€72,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €145,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 2364C001 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €36,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 110BK huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 2364C001 alternatief kopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 110BK 2364C001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie