bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 310BK 2359C001 zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 310BK 2359C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste shops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Canon PFI 310BK met de kleur zwart (black) is ideaal voor eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Flink wat winkels zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en Officesavers bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€114,50
Huismerk vanafprijs€57,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 310BK
Serienummer2359C001
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code4549292098181

Goedkoopste Canon PFI 310BK 2359C001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2359C001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via shops zoals Officesavers & Inktbaas.nl.
 • Originele 2359C001 inktcartridges koop je vanaf €114,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar de beste bedrijven waar je de beste 2359C001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 310BK 2359C001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €125,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €114,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €57,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 310BK originele inkt€114,50
Canon PFI 310BK multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 310BK huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 310BK huismerk duopack * €114,50
Prijstabel voor de 2359C001 cartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Vandaag nog Canon PFI 310BK 2359C001 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, een grote voorraad en hanteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-310bk-2359c001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2359C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 310BK originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €114,50).

Canon PFI 310BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het 2359C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 310BK 2359C001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht tref je veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse inktproblemen aangaande Canon PFI 310BK 2359C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 310BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 310BK 2359C001 met de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €94,63 excl. btw (dat maakt €114,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €229,00. Met een huismerk cartridge met de code 2359C001 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €57,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is een Canon PFI 310BK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 2359C001 alternatief nemen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 310BK 2359C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Later kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste check je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie