bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PG 560 3713C001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PG 560 3713C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende leveranciers voor extra voordelige cartridges. Deze Canon PG 560 met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Meerdere inktshops als bijvoorbeeld Printabout.nl en Inkt.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€16,50
Huismerk verkoopprijs€8,25
LeverancierCanon
ModelCanon PG 560
Seriecode3713C001
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)7,5 milliliter
Printomvang180 prints
EAN-code4549292144642

Goedkoopste Canon PG 560 3713C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 3713C001 cartridge is 7,5 milliliter. De printcapaciteit is 180 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl en Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten als printershop & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 3713C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €16,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander conceptmodus) of overweeg een lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar erkende webshops waar je eenvoudig 3713C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PG 560 3713C001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €18,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €16,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €8,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PG 560 originele inkt€16,50
Canon PG 560 multipack (merkcartridge)€33,00
Canon PG 560 huismerk inkt * €8,25
Canon PG 560 huismerk duopack * €16,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3713C001 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Snel Canon PG 560 3713C001 inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als in de retail. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pg-560-3713c001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3713C001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PG 560 originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €16,50).

Canon PG 560 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 3713C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PG 560 3713C001 zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het kapje goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende issues aangaande Canon PG 560 3713C001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Canon PG 560 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PG 560 3713C001 met de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €13,64 excl. btw (dat maakt €16,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €33,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 3713C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €8,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon PG 560 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 3713C001 alternatief kopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is goedkoper en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de Canon PG 560 3713C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer in elkaar zetten. Ter controle controleer je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie