bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101B 0891B001 blauw / cyaan cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 101B 0891B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de populairste webshops voor extra goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 101B met kleur blauw (cyaan) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal printshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl of 112supplies faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€64,50
Huismerk vanafprijs€32,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 101B
Productnummer0891B001
Kleurenblauw
Volume (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0013803058284

Goedkoopste Canon PFI 101B 0891B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0891B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect of Paradigit zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Standaard bieden ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij shops zoals Inktshop.nl en Paradigit.
 • Originele 0891B001 inktcartridges koop je vanaf €64,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je geschikte aanbieders waar je eenvoudig 0891B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 101B 0891B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €70,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €64,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €32,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 101B originele inkt€64,50
Canon PFI 101B multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101B huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101B huismerk duopack * €64,50
Geschatte prijzen van de 0891B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 101B 0891B001 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de retail. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-101b-0891b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 0891B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 101B originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €64,50).

Canon PFI 101B huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 0891B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 101B 0891B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de blauw inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot Canon PFI 101B 0891B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 101B inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 101B 0891B001 met kleur blauw (cyaan) cartridge is gemiddeld zo’n €53,31 excl. de btw (€64,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €129,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0891B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €32,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon PFI 101B huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 0891B001 alternatief kiezen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Deze kan je meestal gemakkelijk oplossen.

Kan ik de Canon PFI 101B 0891B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je het product met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie