bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 107C 6706B001 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 107C 6706B001 inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij goede inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PFI 107C met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Canon. Heel wat inktshops zoals Mediamarkt.nl & inktcartridge store faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€54,50
Huismerk verkoopprijs€27,25
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 107C
Productnummer6706B001
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999910956

Goedkoopste Canon PFI 107C 6706B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6706B001 cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink of Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij bedrijven als Easy-ink of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6706B001 inktcartridges koop je online vanaf €54,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (alseco-modus) en overweeg een lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar populaire verkopers waar je snel en simpel 6706B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 107C 6706B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €59,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €54,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €27,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 107C originele inkt€54,50
Canon PFI 107C multipack (merkcartridge)€109,00
Canon PFI 107C huismerk inkt * €27,25
Canon PFI 107C huismerk duopack * €54,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6706B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Gemakkelijk Canon PFI 107C 6706B001 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als in de retail. Ons advies: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq, Amazon, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-107c-6706b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6706B001 inkt van Canon kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 107C originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €54,50).

Canon PFI 107C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het 6706B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 107C 6706B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse inktproblemen in relatie tot Canon PFI 107C 6706B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 107C inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 107C 6706B001 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €45,04 excl. btw (dat maakt €54,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €109,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6706B001 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €27,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 107C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 6706B001 alternatief aanschaffen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Deze kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 107C 6706B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste controleer je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie