bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 551C 6509B001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLI 551C 6509B001 inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met de betrouwbaarste leveranciers voor goedkope cartridges. Het artikel Canon CLI 551C met kleurcode cyaan (blauw) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Canon. Verschillende inktshops als bijvoorbeeld Handyman.nl & Sneltoner.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€10,75
Huismerk tarief€5,38
LeverancierCanon
SoortCanon CLI 551C
Productnummer6509B001
Officiële kleurcyaan
Volume (ml)7 milliliter
Printomvang332 prints
EAN-nummer4960999905556

Goedkoopste Canon CLI 551C 6509B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6509B001 cartridge is 7 milliliter. De printcapaciteit is 332 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij winkels zoals coolblue.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 6509B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €10,75.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde verkopers waar je goedkope 6509B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 551C 6509B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €11,83. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €10,75. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €5,38. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon CLI 551C originele inkt€10,75
Canon CLI 551C multipack (merkcartridge)€21,50
Canon CLI 551C huismerk inkt * €5,38
Canon CLI 551C huismerk duopack * €10,75
Tabel met prijzen voor de 6509B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon CLI 551C 6509B001 inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
canon-cli-551c-6509b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6509B001 inkt van Canon bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon CLI 551C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €10,75).

Canon CLI 551C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 6509B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon CLI 551C 6509B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bekijk je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante afdrukproblemen m.b.t. Canon CLI 551C 6509B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon CLI 551C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CLI 551C 6509B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €8,88 excl. de btw (€10,75 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €21,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6509B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,38) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het stukje tape hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon CLI 551C huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 6509B001 alternatief gebruiken is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dit kan je meestal zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLI 551C 6509B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor werk je met een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw vastklikken. Tenslotte controleer je of de vernieuwde Canon inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie