bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306C 6658B001 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 306C 6658B001 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de populairste verkooppunten voor goedkope cartridges. Het product Canon PFI 306C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Canon. Verschillende verkopers zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & Inktwereld.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 306C
Serienummer6658B001
Kleurcodecyaan
Volume (ml)330 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4960999910239

Goedkoopste Canon PFI 306C 6658B001 inkt bestellen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 6658B001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger dan in de winkel. Coolblue.nl & Inktdiscount.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij bedrijven als bol.com & Office Centre.
 • Originele 6658B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €142,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via dit portaal check je erkende aanbieders waar je zonder gedoe 6658B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 306C 6658B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €142,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €71,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 306C originele inkt€142,50
Canon PFI 306C multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306C huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306C huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de 6658B001 cartridge (blauw) in december 2022. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 306C 6658B001 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Hema, Action, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-306c-6658b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6658B001 inkt van Canon kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 306C originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

Canon PFI 306C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 6658B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 306C 6658B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder zie je veel voorkomende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante printproblemen m.b.t. Canon PFI 306C 6658B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 306C inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 306C 6658B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €117,77 excl. de btw (dat maakt €142,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 6658B001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €71,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is het Canon PFI 306C huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 6658B001 alternatief selecteren is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel verhelpen.

Kan ik de Canon PFI 306C 6658B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. In dat geval bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie