bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1100B 0859C001 blauw / cyaan cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 1100B 0859C001 inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de betrouwbaarste shops voor spotgoedkope cartridges. De Canon PFI 1100B met de kleur blauw (cyaan) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Staples of Inkt.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€75,50
Huismerk prijzen€37,75
MerkCanon
ModelCanon PFI 1100B
Artikelnummer0859C001
Kleur beschrijvingblauw
Hoeveelheid (ml)160 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4549292049541

Goedkoopste Canon PFI 1100B 0859C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 0859C001 cartridge is 160 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is stukken voordeliger dan in de winkel. 123inkt en Inktdiscount.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals bol.com of Totaalinkt.shop .
 • Originele 0859C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €75,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je goede webshops waar je probleemloos en snel 0859C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 1100B 0859C001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €83,05. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €75,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €37,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 1100B originele inkt€75,50
Canon PFI 1100B multipack (merkcartridge)€151,00
Canon PFI 1100B huismerk inkt * €37,75
Canon PFI 1100B huismerk duopack * €75,50
Prijsoverzicht van de 0859C001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 1100B 0859C001 inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-1100b-0859c001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 0859C001 inkt van Canon kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 1100B originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €75,50).

Canon PFI 1100B huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het 0859C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 1100B 0859C001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de blauw inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare afdrukproblemen aangaande Canon PFI 1100B 0859C001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 1100B inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1100B 0859C001 met kleurcode blauw (cyaan) cartridge is standaard zo’n €62,40 excl. btw (dat maakt €75,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €151,00. Met een huismerk cartridge met de code 0859C001 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €37,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 1100B huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 0859C001 alternatief gebruiken is meestal een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. Het tarief is interessanter en deze patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 1100B 0859C001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Hiervoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste controleer je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie