bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300B 0820C001 blauw / cyaan cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 1300B 0820C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste inktaanbieders voor voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 1300B met de kleur blauw (cyaan) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Canon. Diverse webshops als o.a. Office Centre of Inktweb.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 1300B
Seriecode0820C001
Kleur omschrijvingblauw
Inhoud (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4549292049428

Goedkoopste Canon PFI 1300B 0820C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0820C001 cartridge is 330 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers & Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij webwinkels zoals inktcartridge store of Handyman.nl.
 • Originele 0820C001 inktcartridges kosten je ongeveer €142,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Brush Script.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar erkende bedrijven waar je eenvoudig 0820C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 1300B 0820C001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €156,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €142,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €71,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 1300B originele inkt€142,50
Canon PFI 1300B multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300B huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300B huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de 0820C001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PFI 1300B 0820C001 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden tevens een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-1300b-0820c001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 0820C001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 1300B originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €142,50).

Canon PFI 1300B huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 0820C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 1300B 0820C001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze blauw inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je bekende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende afdrukproblemen in relatie tot Canon PFI 1300B 0820C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 1300B inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1300B 0820C001 met kleuromschrijving blauw (cyaan) cartridge is doorgaans +/- €117,77 excl. btw (dat maakt €142,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €285,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0820C001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €71,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PFI 1300B huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 0820C001 alternatief selecteren is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De kostprijs is interessanter en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 1300B 0820C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check bekijk je of de nagevulde Canon inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie