bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301B 1494B001 blauw / cyaan cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 301B 1494B001 inktcartridge? Op deze pagina vind je de betrouwbaarste inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 301B met kleuromschrijving blauw (cyaan) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Canon. Flink wat inktwebshops zoals Inktdiscount.nl en Go4inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk prijzen€68,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 301B
Productcode1494B001
Kleurenblauw
Inhoud (ml)330 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4960999391854

Goedkoopste Canon PFI 301B 1494B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 1494B001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij shops als Inkclub en Office Centre.
 • Originele 1494B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €137,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander snel printen) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede inktwebshops waar je moeiteloos 1494B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 301B 1494B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €137,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €68,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 301B originele inkt€137,50
Canon PFI 301B multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301B huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301B huismerk duopack * €137,50
Prijsoverzicht van de 1494B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon PFI 301B 1494B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Belangrijk: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-301b-1494b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 1494B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 301B originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €137,50).

Canon PFI 301B huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het 1494B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 301B 1494B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de blauw inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel vind je algemene printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het stukje tape hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse inktproblemen met de Canon PFI 301B 1494B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 301B inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 301B 1494B001 met kleur blauw (cyaan) cartridge is om en nabij de €113,64 excl. btw (dat is €137,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €275,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 1494B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €68,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 301B huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 1494B001 alternatief kiezen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 301B 1494B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu mag je alles terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de vernieuwde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie