bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 701B 0908B001 blauw / cyaan cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 701B 0908B001 inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met geschikte verkopers voor goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 701B met kleurcode blauw (cyaan) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Canon. Diverse inktwebshops als o.a. Inktbaas.nl en Inktwereld.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€237,50
Huismerk vanafprijs€118,75
MerkCanon
ArtikelCanon PFI 701B
Serienummer0908B001
Officiële kleurblauw
Inhoud (ml)700 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999299914

Goedkoopste Canon PFI 701B 0908B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0908B001 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via verkooppunten als 112supplies of Inktdiscount.nl.
 • Originele 0908B001 inktcartridges koop je vanaf €237,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 0908B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 701B 0908B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €261,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €237,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €118,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 701B originele inkt€237,50
Canon PFI 701B multipack (merkcartridge)€475,00
Canon PFI 701B huismerk inkt * €118,75
Canon PFI 701B huismerk duopack * €237,50
Geschatte prijzen van de 0908B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Gelijk Canon PFI 701B 0908B001 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Zij bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-701b-0908b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 0908B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 701B originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen vervelende foutcodes. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €237,50).

Canon PFI 701B huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 0908B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 701B 0908B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de blauw inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel vind je veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare problemen met de Canon PFI 701B 0908B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon PFI 701B inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 701B 0908B001 met kleuromschrijving blauw (cyaan) cartridge is standaard zo’n €196,28 excl. de btw (€237,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst liggen de kosten op zo’n €475,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0908B001 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €118,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het plasticje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 701B huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 0908B001 alternatief kiezen is vaak een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 701B 0908B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles opnieuw vastklikken. Als check test je uit of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie