bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T04A2 C13T04A240 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T04A2 C13T04A240 inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende aanbieders voor voordelige cartridges. Artikel Epson T04A2 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Epson. Veel webshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & printershop leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€132,50
Huismerk prijs€66,25
LeverancierEpson
SoortEpson T04A2
ArtikelcodeC13T04A240
Kleurencyaan
Inhoud (ml)69 milliliter
Printvermogen6.000 prints
EAN8715946651415

Goedkoopste Epson T04A2 C13T04A240 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T04A240 cartridge is 69 milliliter. De effectiviteit is 6.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl & Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hebben zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Officesavers of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T04A240 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €132,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar erkende aanbieders waar je de beste C13T04A240 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T04A2 C13T04A240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €145,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €132,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €66,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T04A2 originele inkt€132,50
Epson T04A2 multipack (merkcartridge)€265,00
Epson T04A2 huismerk inkt * €66,25
Epson T04A2 huismerk duopack * €132,50
Tabel met prijzen voor de C13T04A240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanvragen?

Snel Epson T04A2 C13T04A240 inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
epson-t04a2-c13t04a240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T04A240 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T04A2 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €132,50).

Epson T04A2 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T04A240 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Epson T04A2 C13T04A240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Epson vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je algemene cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het kapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Bekende inktproblemen m.b.t. Epson T04A2 C13T04A240 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T04A2 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T04A2 C13T04A240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €109,50 excl. de btw (dat betekent €132,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €265,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C13T04A240 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €66,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Epson T04A2 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T04A240 alternatief inkopen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is voordeliger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de Epson T04A2 C13T04A240 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de vernieuwde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie