bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson 202 C13T02F24010 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson 202 C13T02F24010 inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest bekende aanbieders voor extra goedkope cartridges. Deze Epson 202 met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Epson. Meer en meer printwinkels zoals Inktbaas.nl en 123inkt verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€10,25
Huismerk prijzen€5,13
FabrikantEpson
ArtikelEpson 202
ArtikelnummerC13T02F24010
Kleurencyaan
Inhoud (ml)4,1 milliliter
Effectiviteit300 prints
EAN-nummer8715946646220

Goedkoopste Epson 202 C13T02F24010 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T02F24010 cartridge is 4,1 milliliter. De capaciteit is 300 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl of Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de basis verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webwinkels zoals Go4inkt en Office Centre.
 • Originele C13T02F24010 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €10,25.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar betrouwbare webshops waar je goedkoop en eenvoudig C13T02F24010 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson 202 C13T02F24010 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €11,28. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €10,25. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €5,13. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson 202 originele inkt€10,25
Epson 202 multipack (merkcartridge)€20,50
Epson 202 huismerk inkt * €5,13
Epson 202 huismerk duopack * €10,25
Tabel met prijzen voor de C13T02F24010 cartridge (blauw) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Gemakkelijk Epson 202 C13T02F24010 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en faciliteren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
epson-202-c13t02f24010-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T02F24010 inkt van Epson bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson 202 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Epson leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €10,25).

Epson 202 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T02F24010 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson 202 C13T02F24010 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Epson vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte printproblemen aangaande Epson 202 C13T02F24010 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Epson 202 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson 202 C13T02F24010 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €8,47 excl. de btw (wat neerkomt op €10,25 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack selecteert moet je denken aan €20,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T02F24010 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €5,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Epson 202 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C13T02F24010 alternatief aanschaffen is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De kostprijs is gunstiger en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter snel verhelpen.

Hoe werkt de Epson 202 C13T02F24010 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste achterhaal je of de nagevulde Epson inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie