bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9452 C13T945240 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T9452 C13T945240 inktcartridge? Op deze webpagina tref je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Deze Epson T9452 met kleuromschrijving cyaan (blauw) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Epson. Meer en meer verkopers zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inktwereld.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€66,50
Huismerk prijs€33,25
FabrikantEpson
ModelEpson T9452
ArtikelcodeC13T945240
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)38,1 milliliter
Printomvang5.000 prints
EAN-nummer8715946645353

Goedkoopste Epson T9452 C13T945240 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T945240 cartridge is 38,1 milliliter. Het printvermogen is 5.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals Inkt.nl en inktknaller.nl.
 • Originele C13T945240 inktcartridges kosten je ongeveer €66,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar betrouwbare winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier C13T945240 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T9452 C13T945240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €73,15. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €66,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €33,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T9452 originele inkt€66,50
Epson T9452 multipack (merkcartridge)€133,00
Epson T9452 huismerk inkt * €33,25
Epson T9452 huismerk duopack * €66,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T945240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Gemakkelijk Epson T9452 C13T945240 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t9452-c13t945240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T945240 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T9452 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €66,50).

Epson T9452 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T945240 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T9452 C13T945240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare printproblemen aangaande Epson T9452 C13T945240 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Epson T9452 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T9452 C13T945240 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €54,96 excl. de btw (€66,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €133,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T945240 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €33,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Epson T9452 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T945240 alternatief selecteren is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dit kan je doorgaans snel herstellen.

Hoe kan ik snel de Epson T9452 C13T945240 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de gekloonde Epson inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie