bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T41E2 C13T41E240 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T41E2 C13T41E240 inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je de populairste aanbieders voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Epson T41E2 met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Epson. Heel wat inktshops zoals Paradigit of Inktweb.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€252,50
Huismerk prijzen€126,25
MerkEpson
ProductEpson T41E2
ProductcodeC13T41E240
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer8715946639802

Goedkoopste Epson T41E2 C13T41E240 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T41E240 cartridge is 700 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij shops zoals replacedirect & Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T41E240 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €252,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de meest bekende inktwebshops waar je moeiteloos C13T41E240 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T41E2 C13T41E240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €277,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €252,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €126,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T41E2 originele inkt€252,50
Epson T41E2 multipack (merkcartridge)€505,00
Epson T41E2 huismerk inkt * €126,25
Epson T41E2 huismerk duopack * €252,50
Prijsoverzicht van de C13T41E240 cartridge (blauw) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Snel Epson T41E2 C13T41E240 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Belangrijk: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Fonq, Blokker, Ebay, Bol.com, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t41e2-c13t41e240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T41E240 inkt van Epson kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T41E2 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €252,50).

Epson T41E2 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het C13T41E240 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T41E2 C13T41E240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Epson verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, onttrek de cartridge en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende printproblemen bij de Epson T41E2 C13T41E240 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Epson T41E2 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T41E2 C13T41E240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €208,68 excl. de btw (dus €252,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €505,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T41E240 kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €126,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Epson T41E2 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C13T41E240 alternatief proberen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is goedkoper en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak snel oplossen.

Hoe werkt de Epson T41E2 C13T41E240 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de gekloonde Epson inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie