bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson 378 C13T37824010 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson 378 C13T37824010 inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende winkels voor extra voordelige cartridges. Het patroon Epson 378 met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Epson. Een groeiend aantal verkooppunten zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Go4inkt leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€10,25
Huismerk vanafprijs€5,13
FabrikantEpson
ProductEpson 378
ProductcodeC13T37824010
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)4,1 milliliter
Printcapaciteit360 prints
EAN8715946645742

Goedkoopste Epson 378 C13T37824010 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T37824010 cartridge is 4,1 milliliter. De effectiviteit is 360 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Easy-ink of Handyman.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hanteren zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als inktcartridge store of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T37824010 inktcartridges kosten je ongeveer €10,25.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je de betrouwbaarste shops waar je goedkope C13T37824010 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson 378 C13T37824010 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €11,28. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €10,25. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €5,13. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson 378 originele inkt€10,25
Epson 378 multipack (merkcartridge)€20,50
Epson 378 huismerk inkt * €5,13
Epson 378 huismerk duopack * €10,25
Prijslijst van de C13T37824010 cartridge (blauw) in juni 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Vandaag nog Epson 378 C13T37824010 inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Ons advies: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktspecialisten als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-378-c13t37824010-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T37824010 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson 378 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende storing en meldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €10,25).

Epson 378 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C13T37824010 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson 378 C13T37824010 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Epson verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je algemene issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende afdrukproblemen bij de Epson 378 C13T37824010 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson 378 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson 378 C13T37824010 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €8,47 excl. btw (€10,25 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €20,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C13T37824010 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,13) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Epson 378 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C13T37824010 alternatief selecteren is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De aanschafprijs is lager en de cartridges bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken snel verhelpen.

Kan ik de Epson 378 C13T37824010 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen bestel je een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de nieuwe Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie