bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson 378XL C13T37924010 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson 378XL C13T37924010 inktcartridge? Op deze website tref je de meest bekende aanbieders voor goedkope cartridges. Het patroon Epson 378XL bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Epson. Heel wat verkopers als bijv. Inktdiscount.nl en bol.com bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€18,25
Huismerk tarief€9,13
FabrikantEpson
ModelEpson 378XL
SeriecodeC13T37924010
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)9,3 milliliter
Intensiteit830 prints
EAN-code8715946645865

Goedkoopste Epson 378XL C13T37924010 inkt bestellen november 2022

De inhoud (ml) van de C13T37924010 cartridge is 9,3 milliliter. De printcapaciteit is 830 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktwereld.nl & Paradigit zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij verkopers zoals Go4inkt en Office Centre.
 • Originele C13T37924010 inktcartridges haal je in huis vanaf €18,25.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander draft mode) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je erkende aanbieders waar je zonder gedoe C13T37924010 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson 378XL C13T37924010 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €20,08. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €18,25. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €9,13. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson 378XL originele inkt€18,25
Epson 378XL multipack (merkcartridge)€36,50
Epson 378XL huismerk inkt * €9,13
Epson 378XL huismerk duopack * €18,25
Tabel met prijzen voor de C13T37924010 cartridge (blauw) in november 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson 378XL C13T37924010 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktspecialisten als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-378xl-c13t37924010-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T37924010 inkt van Epson bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson 378XL originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Epson en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €18,25).

Epson 378XL huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T37924010 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson 378XL C13T37924010 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Epson geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel tref je de meest gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare inktproblemen met de Epson 378XL C13T37924010 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Epson 378XL inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson 378XL C13T37924010 met kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €15,08 excl. btw (dat maakt €18,25 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €36,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer C13T37924010 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €9,13) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Epson 378XL huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C13T37924010 alternatief nemen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De kostprijs is lager en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson 378XL C13T37924010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw assembleren. Als afronding probeer je of de nieuwe Epson inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie