bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T04C2 C13T04C240 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T04C2 C13T04C240 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste verkopers voor voordelige cartridges. Deze Epson T04C2 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Epson. Veel shops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en replacedirect bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€37,50
Huismerk verkoopprijs€18,75
LeverancierEpson
ModelEpson T04C2
SerienummerC13T04C240
Kleur beschrijvingcyaan
Volume (ml)14 milliliter
Intensiteit1.700 prints
EAN8715946651491

Goedkoopste Epson T04C2 C13T04C240 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T04C240 cartridge is 14 milliliter. De intensiteit is 1.700 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals printershop & Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T04C240 inktcartridges haal je in huis vanaf €37,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de beste inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig C13T04C240 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T04C2 C13T04C240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €41,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €37,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €18,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T04C2 originele inkt€37,50
Epson T04C2 multipack (merkcartridge)€75,00
Epson T04C2 huismerk inkt * €18,75
Epson T04C2 huismerk duopack * €37,50
Overzicht met prijzen van de C13T04C240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Meteen Epson T04C2 C13T04C240 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Advies van de specialist: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, een grote voorraad en faciliteren vaak een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktspecialisten als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t04c2-c13t04c240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T04C240 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T04C2 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende storing en meldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €37,50).

Epson T04C2 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van goedkope merken. Het C13T04C240 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T04C2 C13T04C240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder vind je veel voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het lipje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene cartridge problemen bij de Epson T04C2 C13T04C240 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Epson T04C2 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T04C2 C13T04C240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €30,99 excl. btw (dus €37,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt kost het ongeveer €75,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer C13T04C240 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €18,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is een Epson T04C2 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T04C240 alternatief inkopen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Epson T04C2 C13T04C240 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei koop je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan mag je het product opnieuw assembleren. Achteraf probeer je of de vernieuwde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie