bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6426 C13T642600 vivid licht magenta / levendig roze cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T6426 C13T642600 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende inktaanbieders voor betaalbare cartridges. Het product Epson T6426 met kleurcode vivid licht magenta (levendig roze) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Epson. Steeds meer leveranciers zoals Office Centre en replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€77,50
Huismerk tarief€38,75
FabrikantEpson
TypeEpson T6426
ProductnummerC13T642600
Kleur beschrijvingvivid licht magenta
Volume (ml)150 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0010343872967

Goedkoopste Epson T6426 C13T642600 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T642600 cartridge is 150 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Bol.com & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij webshops zoals bol.com of Inktbaas.nl.
 • Originele C13T642600 inktcartridges koop je vanaf €77,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan snel-modus) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste webshops waar je eenvoudig C13T642600 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6426 C13T642600 vivid licht magenta / levendig roze vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze roze inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €85,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €77,50. De voordeligste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €38,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T6426 originele inkt€77,50
Epson T6426 multipack (merkcartridge)€155,00
Epson T6426 huismerk inkt * €38,75
Epson T6426 huismerk duopack * €77,50
Tabel met prijzen voor de C13T642600 cartridge (levendig roze) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Gelijk Epson T6426 C13T642600 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Advies van de specialist: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Fonq, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6426-c13t642600-vivid-licht-magenta-levendig-roze-inktcartridge

Originele roze C13T642600 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6426 originele roze inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €77,50).

Epson T6426 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het C13T642600 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Epson T6426 C13T642600 vivid licht magenta / levendig roze huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze vivid licht magenta inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht vind je algemene cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het stukje tape verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues aangaande Epson T6426 C13T642600 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Epson T6426 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T6426 C13T642600 met kleur vivid licht magenta (levendig roze) cartridge is gewoonlijk €64,05 excl. btw (€77,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €155,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer C13T642600 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €38,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T6426 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C13T642600 alternatief aanschaffen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dit kan je vaak zelf herstellen.

Hoe werkt de Epson T6426 C13T642600 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de roze inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de budget Epson inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie