bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6536 C13T653600 vivid licht magenta / levendig roze cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T6536 C13T653600 inktcartridge? Op deze website vergelijk je geschikte webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Epson T6536 met kleurcode vivid licht magenta (levendig roze) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Epson. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & Inktwereld.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€87,50
Huismerk prijzen€43,75
LeverancierEpson
ModelEpson T6536
ProductcodeC13T653600
Kleur beschrijvingvivid licht magenta
Volume (ml)200 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer8715946470634

Goedkoopste Epson T6536 C13T653600 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T653600 cartridge is 200 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com & Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij shops zoals Inkclub en Staples.
 • Originele C13T653600 inktcartridges koop je online vanaf €87,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan draft mode) en probeer lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig C13T653600 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T6536 C13T653600 vivid licht magenta / levendig roze vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit model roze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €96,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €87,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €43,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6536 originele inkt€87,50
Epson T6536 multipack (merkcartridge)€175,00
Epson T6536 huismerk inkt * €43,75
Epson T6536 huismerk duopack * €87,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T653600 cartridge (levendig roze) in juni 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Gelijk Epson T6536 C13T653600 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en leveren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6536-c13t653600-vivid-licht-magenta-levendig-roze-inktcartridge

Originele roze C13T653600 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T6536 originele roze inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €87,50).

Epson T6536 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T653600 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T6536 C13T653600 vivid licht magenta / levendig roze huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de vivid licht magenta inkt van Epson geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je algemene issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte afdrukproblemen bij de Epson T6536 C13T653600 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T6536 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6536 C13T653600 met kleurcode vivid licht magenta (levendig roze) cartridge is gewoonlijk €72,31 excl. btw (wat neerkomt op €87,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €175,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C13T653600 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €43,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Epson T6536 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T653600 alternatief nemen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is aantrekkelijker en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig herstellen.

Hoe werkt de Epson T6536 C13T653600 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor dit klusje neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de roze inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check check je of de bijgevulde Epson inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie