bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8042 C13T804200 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T8042 C13T804200 inktcartridge? Op deze webpagina vind je de beste leveranciers voor betaalbare cartridges. Deze Epson T8042 met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Epson. Diverse printshops zoals bijvoorbeeld Staples of coolblue.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€237,50
Huismerk tarief€118,75
MerkEpson
TypeEpson T8042
SerienummerC13T804200
Kleurcodecyaan
Volume (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0010343917484

Goedkoopste Epson T8042 C13T804200 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T804200 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktcartridge store en Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals replacedirect of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T804200 inktcartridges koop je vanaf €237,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via onze website vergelijk je goede verkopers waar je zonder gedoe C13T804200 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T8042 C13T804200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €261,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €237,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €118,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T8042 originele inkt€237,50
Epson T8042 multipack (merkcartridge)€475,00
Epson T8042 huismerk inkt * €118,75
Epson T8042 huismerk duopack * €237,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T804200 cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Vandaag nog Epson T8042 C13T804200 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Fonq, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t8042-c13t804200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T804200 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T8042 originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €237,50).

Epson T8042 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C13T804200 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T8042 C13T804200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante problemen bij de Epson T8042 C13T804200 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Epson T8042 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T8042 C13T804200 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €196,28 excl. btw (dat betekent €237,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €475,00. Met een huismerk cartridge met het nummer C13T804200 kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €118,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het plasticje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T8042 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C13T804200 alternatief nemen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Epson T8042 C13T804200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het patroon in elkaar zetten. Ter controle bekijk je of de budget Epson inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie