bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6922 C13T692200 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6922 C13T692200 inktcartridge? Op deze website bieden wij geschikte inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Deze Epson T6922 met kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Epson. Meerdere inktshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & bol.com verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€57,50
Huismerk prijs€28,75
LeverancierEpson
SoortEpson T6922
ArtikelnummerC13T692200
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)110 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343886094

Goedkoopste Epson T6922 C13T692200 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T692200 cartridge is 110 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Inktwereld.nl & Paradigit zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk beschikken ze over een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webshops zoals Inkclub of Staples.
 • Originele C13T692200 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €57,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via onze vergelijker check je geschikte printshops waar je goedkope C13T692200 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6922 C13T692200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €63,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €57,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €28,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T6922 originele inkt€57,50
Epson T6922 multipack (merkcartridge)€115,00
Epson T6922 huismerk inkt * €28,75
Epson T6922 huismerk duopack * €57,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T692200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Snel Epson T6922 C13T692200 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Onze tip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t6922-c13t692200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T692200 inkt van Epson kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T6922 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige foutcodes. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €57,50).

Epson T6922 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T692200 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Epson T6922 C13T692200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Epson geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel staan veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende problemen m.b.t. Epson T6922 C13T692200 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Epson T6922 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6922 C13T692200 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €47,52 excl. btw (€57,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €115,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T692200 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €28,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is een Epson T6922 huismerk alternatief slim?
Het huismerk C13T692200 alternatief inkopen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Epson T6922 C13T692200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Achteraf achterhaal je of de gekloonde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie