bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6142 C13T614200 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T6142 C13T614200 inktcartridge? Op deze website bieden wij goede shops voor extra goedkope cartridges. Het product Epson T6142 met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de originele patronen van Epson. Veel webshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inktweb.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€98,50
Huismerk prijzen€49,25
FabrikantEpson
SoortEpson T6142
ArtikelcodeC13T614200
Kleur beschrijvingcyaan
Volume (ml)220 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0010343865983

Goedkoopste Epson T6142 C13T614200 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T614200 cartridge is 220 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Paradigit zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Go4inkt en Office Centre.
 • Originele C13T614200 inktcartridges kosten je ongeveer €98,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (zoals beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Brush Script.
 • Via dit portaal vind je betrouwbare webwinkels waar je goedkoop en eenvoudig C13T614200 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6142 C13T614200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €108,35. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €98,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €49,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6142 originele inkt€98,50
Epson T6142 multipack (merkcartridge)€197,00
Epson T6142 huismerk inkt * €49,25
Epson T6142 huismerk duopack * €98,50
Geschatte prijzen van de C13T614200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Direkt Epson T6142 C13T614200 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t6142-c13t614200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T614200 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6142 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €98,50).

Epson T6142 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T614200 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Epson T6142 C13T614200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht check je gangbare cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende afdrukproblemen m.b.t. Epson T6142 C13T614200 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Epson T6142 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T6142 C13T614200 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €81,40 excl. de btw (€98,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je zo’n €197,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C13T614200 betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €49,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het kapje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Epson T6142 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C13T614200 alternatief gebruiken is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is goedkoper en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je veelal simpel herstellen.

Hoe werkt de Epson T6142 C13T614200 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de nagevulde Epson inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie