bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6132 C13T613200 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T6132 C13T613200 inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de populairste aanbieders voor extra goedkope cartridges. Het artikel Epson T6132 met kleuromschrijving cyaan (blauw) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van Epson. Meerdere aanbieders als bijv. Totaalinkt.shop en Sneltoner.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€74,50
Huismerk verkoopprijs€37,25
FabrikantEpson
SoortEpson T6132
ArtikelnummerC13T613200
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)110 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343865945

Goedkoopste Epson T6132 C13T613200 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T613200 cartridge is 110 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via leveranciers zoals Sneltoner.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T613200 inktcartridges koop je online vanaf €74,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via ons platform vind je gespecialiseerde webwinkels waar je eenvoudig C13T613200 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T6132 C13T613200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €81,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €74,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €37,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6132 originele inkt€74,50
Epson T6132 multipack (merkcartridge)€149,00
Epson T6132 huismerk inkt * €37,25
Epson T6132 huismerk duopack * €74,50
Tabel met prijzen voor de C13T613200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Meteen Epson T6132 C13T613200 inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en verstrekken bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Handyman, Bruna, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6132-c13t613200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T613200 inkt van Epson bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T6132 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €74,50).

Epson T6132 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derde fabrikanten. Het C13T613200 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T6132 C13T613200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel bekijk je bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse printproblemen aangaande Epson T6132 C13T613200 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T6132 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T6132 C13T613200 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €61,57 excl. de btw (dat maakt €74,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je zo’n €149,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T613200 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €37,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T6132 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T613200 alternatief proberen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan originele inkt. De winkelprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Epson T6132 C13T613200 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Als laatste controleer je of de nieuwe Epson inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie