bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6122 C13T612200 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T6122 C13T612200 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij erkende leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het artikel Epson T6122 met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Epson. Meer en meer inktshops als Vikingdirect.nl en printershop bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€102,50
Huismerk tarief€51,25
LeverancierEpson
TypeEpson T6122
ProductnummerC13T612200
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)220 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0010343865853

Goedkoopste Epson T6122 C13T612200 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T612200 cartridge is 220 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl en Paradigit zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven zoals bol.com of inktknaller.nl.
 • Originele C13T612200 inktcartridges koop je vanaf €102,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alseco-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare leveranciers waar je moeiteloos C13T612200 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6122 C13T612200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €112,75. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €102,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €51,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6122 originele inkt€102,50
Epson T6122 multipack (merkcartridge)€205,00
Epson T6122 huismerk inkt * €51,25
Epson T6122 huismerk duopack * €102,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T612200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Meteen Epson T6122 C13T612200 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t6122-c13t612200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T612200 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T6122 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €102,50).

Epson T6122 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T612200 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T6122 C13T612200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Epson verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare issues bij de Epson T6122 C13T612200 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T6122 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6122 C13T612200 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €84,71 excl. btw (wat neerkomt op €102,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack koopt kost het ongeveer €205,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T612200 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €51,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is een Epson T6122 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T612200 alternatief bestellen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de Epson T6122 C13T612200 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun jij het artikel met elkaar verbinden. Achteraf check je of de bijgevulde Epson inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie