bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6422 C13T642200 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T6422 C13T642200 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest bekende printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Epson T6422 met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Epson. Een groeiend aantal printshops zoals Mediamarkt.nl & Inktshop.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€77,50
Huismerk vanafprijs€38,75
FabrikantEpson
ModelEpson T6422
ArtikelnummerC13T642200
Kleurcodecyaan
Volume (ml)150 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0010343872929

Goedkoopste Epson T6422 C13T642200 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T642200 cartridge is 150 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Office Centre zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. Over het algemeen verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij verkooppunten als Inktshop.nl of Handyman.nl.
 • Originele C13T642200 inktcartridges haal je in huis vanaf €77,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alssnelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar goede verkooppunten waar je voordelig en snel C13T642200 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T6422 C13T642200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €85,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €77,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €38,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T6422 originele inkt€77,50
Epson T6422 multipack (merkcartridge)€155,00
Epson T6422 huismerk inkt * €38,75
Epson T6422 huismerk duopack * €77,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T642200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Gemakkelijk Epson T6422 C13T642200 inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij winkeliers. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon, Fonq, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
epson-t6422-c13t642200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T642200 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T6422 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €77,50).

Epson T6422 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het C13T642200 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T6422 C13T642200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder vind je alledaagse issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het beschermkapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende problemen in relatie tot Epson T6422 C13T642200 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Epson T6422 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T6422 C13T642200 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €64,05 excl. btw (dat betekent €77,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €155,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer C13T642200 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €38,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Epson T6422 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T642200 alternatief inkopen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson T6422 C13T642200 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei werk je met een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien test je of de nieuwe Epson inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie