bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6942 C13T694200 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6942 C13T694200 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de beste winkels voor goedkope cartridges. Het artikel Epson T6942 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Epson. Een groeiend aantal winkels zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en Go4inkt faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€247,50
Huismerk prijs€123,75
LeverancierEpson
ModelEpson T6942
ArtikelnummerC13T694200
Kleur beschrijvingcyaan
Volume (ml)700 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0010343886193

Goedkoopste Epson T6942 C13T694200 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C13T694200 cartridge is 700 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via winkels als inktcartridge store of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T694200 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €247,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via ons platform vind je goede leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier C13T694200 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6942 C13T694200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €272,25. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €247,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €123,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T6942 originele inkt€247,50
Epson T6942 multipack (merkcartridge)€495,00
Epson T6942 huismerk inkt * €123,75
Epson T6942 huismerk duopack * €247,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T694200 cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Gelijk Epson T6942 C13T694200 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Hema, Action, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-t6942-c13t694200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T694200 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6942 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €247,50).

Epson T6942 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T694200 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T6942 C13T694200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel staan gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest gangbare issues m.b.t. Epson T6942 C13T694200 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T6942 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T6942 C13T694200 met kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €204,55 excl. de btw (dat is €247,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €495,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C13T694200 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €123,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Epson T6942 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C13T694200 alternatief gebruiken is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal snel verhelpen.

Kan ik de Epson T6942 C13T694200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Aansluitend controleer je of de bijgevulde Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie